@maggerbo

En ny start - nu som Microblog

Det her er en ny start. Jeg har omskrevet min hjemmeside, så den i dag er en microblog.

Nogle kan godt lide at skrive på Facebook, sende snaps eller ligge billeder op på Instagram. Ligesom dem, kan jeg godt lide at dele tanker og indhold. Men jeg kan godt lide at udgive indholdet selv, på mit eget domæne.

Men hvad er en microblog. På Wikipedia, står der følgende:

Microblogging is a broadcast medium that exists in the form of blogging. A microblog differs from a traditional blog in that its content is typically smaller in both actual and aggregated file size. Microblogs “allow users to exchange small elements of content such as short sentences, individual images, or video links”

Jeg har lavet denne microblog, fordi jeg godt kunne tænke mig at udgive mit indhold, under mit eget domæne igen. Derfor bruger jeg også Micro.blog. Og Manton, som har skabt Micro.blog, beskriver noget af det samme grundlag for at jeg ønsker at udgive på eget website:

Today, most writing instead goes into a small number of popular social networking sites. These sites became popular because they made it so easy to connect with friends and start publishing, and because they provided a timeline user experience that made interacting with everything easy and fast.

But this simplicity comes at a cost: it’s impossible to move content between these platform silos, ads are everywhere, and if a company goes out of business, all the writing hosted there vanishes from the internet.

Fremadrettet kan du forvente korte status beskeder og billeder, som også bliver postet til Twitter. Men jeg håber også at få tid til at skrive længere indlæg. Nu får vi at se.

Jeg håber at denne side kan være spændende for andre, som interesserer sig for at skabe ting online. Som interesserer sig for online forretning, Saas og bootstrapping.

Skrevet d. 19 Nov 2017