@maggerbo

Svingede lige omkring på vej hjem fra arbejde. Så er gravemaskinerne rykket ind. Det er imponerende hvor meget der sker når de professionelle går i gang.

Published 09 Apr 2018

Så er huset snart klar til ombygning. I går tog min bror dette billede, da vi var på loftet for at fjerne de sidste ting. Det er en smule nervepirrende at det nu endelig sker.

Published 04 Apr 2018

Hvis du ikke har hørt den nyeste episode af How I built this så skal du gøre det nu. Den handler om James Dyson og støvsugerne. Fantastisk historie. Men pas på, du får svært ved at gå på weekend, for du får lyst til at skabe noget!

Published 16 Feb 2018

For to et halvt år siden købte vi vores nuværende hjem. I dag har vi skrevet under med tømren. Nu skal vi ombygge huset til et tofamiliehus. Hvor har det taget lang tid at nå hertil og hvor bliver den kommende tid mega spændende!

Published 25 Jan 2018

Udfordringer ved at ansætte

Jeg havde forventet, at det ville blive en udfordring at ansætte en udvikler. Men jeg havde ikke regnet med at det ville blive så svært.

  • Høje lønninger
  • Stor efterspørgsel
  • Lavt udbud (de tre hænger selvfølgelig sammen)
  • Meget svingende kompetencer
  • Nervøsitet ved at binde sig til én
  • Og meget mere.

Men vi nærmer os.

Published 19 Jan 2018

Paradokset i at ville levere den bedste kundeservice vi kan, og at vi samtidig synes nogle kunder er helt urimelige, er en stigende udfordring for mig.

Published 09 Jan 2018

👋 I'm Mathias.

I'm the co-founder of Smartplan. This site is about running a small SaaS company.

🇩🇰 Smartplan

🇬🇧 Smartplan

On Twitter